Finaste Linnea!


Linnea och pappi ♥


Jag har världens finaste dotter - men vad gäller kort så kommer hon lite i skymundan eftersom jag just nu har slut på laddning i kameran och laddaren ligger nerpackad ... Ska leta!!

Årets Bästa Bild!

Står min Prins för förstås =)




Till oss har jag beställt en förstoring ... Har dock inte pallat våga säga till Esa att det var den största som man kunde ta, men vet att han blir glad ändå när han får se den!
Dessutom så var den billig med tanke på storleken ... JO DET VAR DEN! Hörde ännu en gång vad vissa tänkte haha ;-)

Men kort tycker jag att det är värt att lägga ut lite pengar på. Det är ju minnen och så roligt att ha!


Halloween

Igår eftermiddag lämnade vi av lillman hos mormor och morfar - och kan ju bara säga att jag förstår innebörden av att sakna på riktigt när Anton är hos mormor (enda stället han får sova över på ;-)
Jag brukar sakna Esa när han är på jobbet - men det är ju en nål i en höstack om man jämför. Sorry Esa, Anton brädar dig med mil ...
Jag är gärna barnledig men helst så ska barnen fortfarande vara under samma tak bara det att någon annan passar dom ...

Igår morse (eller klockan hann bli närmare halv elva) så for jag, Esa och lillan till Härnösand för storhandling av mat.
Förutom mat så fick barnen en varsin Nike mössa, dom kostade en tjuga var på Intersport. Ett måste med tanke på priset!
Vi köpte årets första julklapp (till Anton - vem annars?) Och så fixade vi äntligen gardiner till både köket och vardagsrummet från Jysk.
Och så hittade jag en jättefin ängel i typ sten, plus en lykta, som vi satte på lilla Minas grav ...

Åkte till mamma och åt köttfärspaj med västerbottenost efteråt, och så åkte vi hem hela familjen.



Efter att jag tagit kortet på mig ovanför så trampade jag på en död mus som Kompis lagt utanför ytterdörren ... Så vidrigt! Att trampa på den alltså ...

Moses har haft mysstunder med mig flera gånger sen i förrgår. Ena kvällen sov han i min famn, igår trängde han ihop sig i mitt knä samtidigt som jag matade lillan.
Igår mose satt han även och spann i mitt knä när jag sminkade mig - och strök sig med ansiktet mot mascara borsten så att jag fick hela borsten i ögat!
Han är jättegosig OCH busig.






Gullplutten ♥

Han gillar att titta på tv och så brukar han sitta framför skärmen och kolla på när musen rör sig om vi håller på med datorn!

Missade förresten helt att det var Halloween igår. Inte för att det är nåt särskilt med det ...




Nelly skor

Jag hade premiär för mina snygga skor idag från Nelly.
Ett av dom snyggaste skoparen jag äger - och ett av dom absolut obekvämaste skorna jag någonsin gått i!! Synd för dom är ju såå snygga ...
Det kanske är en vanesak men ... Och jag som har oanvända skor på 17 cm, behöver väl inte gå ut i dom ens för att veta vad jag tycker om dom eftersom jag tyckte att dom här var obekväma tsss.
MEN ÄLSKAR ALLA MINA HIGH HEELS, och att skor är obekväma har aldrig hindrat mig förut från att skutta runt i klackar så det fortsätter jag med!
Tyvärr blev korten antingen mörka eller suddiga ...

Love the way you lie ...


Finaste Linnea!

I asked God for a daughter and he gave me a princess ♥



Blommor ...


Den här söta lilla blomman köpte jag häromdagen ...
Frågade typ 3 gånger vad den hette så att jag skulle komma ihåg det ... Tror ni att jag minns??
Det var ett samlingsnamn för blommor med tjockare blad i alla fall. Behöver endast vattnas var tionde dag ungefär ... Så jag hoppas att min fina blomma blir långlivad ;-)


Dom här vackra rosorna fick jag av ÄLSKLINGEN idag ... Hade ju namndag igår men då jobbade han så fick dom idag istället =)



Stjärnfall ...

... kvällen igår - den glömmer jag aldrig.
Tänker inte berätta om just det, men var i alla fall ute i nästan tre timmar och staplade nästan upp 2 kubik ved. Själv.

(Ja jag har ju fött två barn utan smärtlindring. Eller mer exakt lite lustgas som jag första gången andades in fel och andra gången andades in mellan värkarna för att det var en sån skööön känsla haha ;-)

Varför skulle jag inte fixa lite ved? Eller det var ju ganska mycket men ...
Än en gång: jag tycker att det är jättekul att jobba sådär med saker som jag inte gjort tidigare.
Det var någon minus, stjärnklart och en otroligt vacker kväll. Hade sällskap av Onny, Kompis och Moses.
Och när jag hade gått in efter mina timmar gick Esa ut en sväng. Jag öppnar ytterdörren och får se en jättefin oskygg räv bara några meter bort. Tre kanske. Jag går in och hämtar ost som jag slänger åt den. Esa var bara någon meter ifrån den sedan, och när jag gick in så hade den tydligen gått upp på bron.

Den där räven måste ju ha blivit matad förut, eller åtminstone haft kontakt med folk för den var inte alls skygg. Skulle säker äta ur handen om man gav den ...


Moses och mamma Aska ...

Såg ett stjärnfall igår också ... När jag precis sagt till Prinsessan att hon var den finaste stjärnan på himlen ... Det var lite ... ja, det var fint.






ÄLSKLINGEN 19 månader idag ...

MITT ALLT blir 19 månader idag ...

Stora (lilla) älskade, underbaraste, finaste älsklingspojken min ♥
Älskar dig mer än Livet, lilla son myspys. PUSS

Hon Som Aldrig Fick Lära Sig Leka Med Motorsågen ...

Knepigt, jag skrev morgon promenad inlägget nyss - ändå kommer inlägget om Mina efter det?
Aja.

Igår kärrade jag in typ 5 skottkärror ved i pannrummet efter middagen. Det bärjade bli mörkt, lite kyligt i luften, en och en annan stjärna som skymtade fram ... Lånade Esas skinn handskar, tog med mig Onny ut också ...
Åh vad jag tyckte att det var härligt! Jo det är sant.
Jag älskade att hålla på med veden även om det var en väldigt enkel syssla. Jag tyckte att det var sååå skönt att få komma ut en stund, jobba lite med kroppen och komma ifrån blöjbyten, matning, barnpassning ...

Hädanefter ska jag kärra in veden. Esa vägrar lära mig hur man använder motorsågen ... Tydligen sliter den sönder huden om man skulle råka slinta ... Och marken är lite ojämn där han står och sågar, och har man aldrig gjort det förut så kan olyckan lätt vara framme. Så jag förstår att han inte vill lära mig MEN jag vill testa ändå!
(Själv så har Esa jobbat i skogen för typ 20 år sen och är van vid motorsågar)


Min utslagna dotter ♥

Vi har en KAXIG kattunge här hemma. Han backar inte för någon. Idag när Onny kom in så morrade han och reste ragg. Och hon backade och satte sig på rumpan. Sneglade på honom och vägrade komma fast jag lockade på henne!
En schäfer V/S den här lilla skitungen =)

Samma när vi hade Ozzy här - Moses stod i trappen bara nåt steg nedanför honom med raggen högt och morrade.
Härom kvällen låg jag i soffan med Kompis (våran 5 åriga hankatt) i knät, och Moses satt nedanför. Kompis morrade men Moses bara satt och glodde på honom.


Moses och mamma Aska.
Aska ÄR liten, många tror att hon är en kattunge men Moses är nog ganska stor för sin ålder han med ...
Pappan är typ 2 ½ Aska i storleken så det är väl inte så konstigt om kaxpellen blir stor som vuxen ...

Ikväll hade vi Marika och Nikko här på middag. Trevligt.
I morgon ska grabbarna på Öppna förskolan, och halv tolv ska jag och lillan på läkarkontroll. Bara en sån där rutinmässig.

Nope nu ska jag nätshoppa en stund (bara med ögonen - jag HÖRDE vad några tänkte nu ;-)







Vackrast i Himlen ...

Jag brukade alltid säga att Du var Vacker som en sommardag ...
Och nu säger jag att du är den Vackraste stjärnan på himlen :'( ♥



(Har sminkat mig sen jag var 12 och ALDRIG stött på en vattenfast mascara som verkligen är vattenfast! Uppfinn en mascara som håller för tårar, så kommer någon att bli rik ... )

Morgon promenad ...

Jag och gumman gick ut i våran trädgård som går rakt upp i skogen (på baksidan. På framsidan finns det en gräsplätt)


Ingen snö som i Umeå men is och frost ...
Finaste vovvsingen var nöjd ...

Ca 5 minuter upp i skogen når man den här vackra utsikten!

UNDERBART!!

Gula huset är Esas jobb ...


Finaste tjejen poserar ...


En nöjd och glad hund =)


Utsikt från "trädgårn" ...


Vårat mysiga hem ♥


Någon skitunge hade klottrat på Esas bil ... Hon hette visst Sabina ;-)





En Bra Lördag ...

EN JÄTTE BRA LÖRDAG.

Haft ett jätte trevlig par och deras lilla son på middag. Vi bjöd på fläskfile a la Esa (som jag döpt om den till ;-) Specialaren ...
Ekströms försvinnande goda kladdkaka med grädde, kaffe/cappuccino i efterrätt. Tryckte i mig en halv igår själv !!! Men jag har ändå gått ner ett kilo, så det var välförtjänt hehe ...

Linnea har sovit största delen av dagen, tänkte duscha av lill fian nu ikväll om hon vaknar ...

Lilleman har varit med Wille som kom idag tillsammans med min vovvsing.
Saknat gumman som f*n och extra mycket eftersom vi hade besök av en annan vovve ett dygn (som fick sova i sängen tillsammans med mig och Linnea när Esa jobade natt. Myyys. Onny har ju aldrig fått sova i vaken säng eller soffa. Dels pga av "rangen" och dels pga av sin storlek. Okej nu har vi ju en dubbelsäng, men när jag var ensam så hade jag ju bara en 90 säng - och att dela den med en schäfer hade blivit ganska trångt ...)




Anton och Ozzy som vi hade på besök ...

Jag tonade håret igår. Är Jättenöjd! Ville få bort dom röda tonerna som sammets brun och likande färger ofta ger, och köpte bara "Brun" av Loreal. Hår toningen utan ammoniak som doftar såå gott.
Synd att dom inte finns som permanent färg, men eftersom min naturliga hårfärg är mörk så syns det inte markant att färgen försvunnit efter sina ca 6 veckor ... Stort +.

Vi har förresten fått vårt trådlösa internet nu !!! ÄNTLIGEN.

Ikväll blir det chips cheeseballs gotta dricka och någon bra film ...
Vi har ju alla kanaler på Viasat i tre månader nu, och ska välja ett av paketen sen. Och inte för att jag kolla på alla kanaler - men det är ganska kul att ha dom ändå. Hittar oftast nåt att kolla på (när jag nu tar mig tid att titta på tv vill säga)

Nu har frosten börjat komma - och det är så VACKERT på mornarna. Älven, frosten, solen som kikar fram mellan träden ...
Vi bor verkligen för fint =)








Mammas Brud !!!

Wtf pappa - jag är faktiskt MAMMAS tjej så det så !!! =)

Ibland ...


Mina Älskade Barn ...

Världens FINASTE dessutom =)

Dom här fina korten tog pappsen medan jag sov i morse ...








Anton har fler än en gång självmant gett Linnea sitt finger att suga på när hon gnäller så att hon ska bli tyst. Det är ingenting vi har sagt åt honom att göra eller lärt honom - han har sett Mig göra det =)

Bara LEDSEN ...

Har mest bara SORG i mig just nu ...
Har ingen motivation eller fantasi att blogga egentligen ...

Ett husdjur är aldrig bara ett husdjur ...
Det är en familjemedlem, en vän, en som alltid är nära hjärtat ...
En som alltid lyssnar, en som aldrig sviker, en man älskar föralltid ...

Och ingen katt är lika Speciell som Mina ...
Hon kom till oss i en tuff period i livet, följde med oss in i ett bättre liv ...
Hon fanns så länge. 16 år av ett liv är inte länge, men för mig som är 23 så ÄR det länge. Hon har funnits nästan hela mitt liv ...

Och vi har tappat en del katter under åren, bilar är hårda och katter mjuka :-(
Molle, Simba, Nisse ...
Men av alla så gjorde Mina ondast att tappa ...
(Du fick ju aldrig dö lilla Mina?)


Jag vet att det inte gjorde ont för dig att gå ... Men det gjorde det för oss ...



Du Är ...

... Den FINASTE sonen man kan ha!
ÄLSKAR DIG SÅ OFANTLIGT MYCKET ... Mer än Livet ...



Finaste Stjärnan I Katthimlen ...


Det Gör Alltid Ondast Inuti ...

Tårarna kan inte sluta rinna ...

Jag saknar dig ... Prinsessan ...

Finaste stjärnan i katthimlen ...

(JAG HATAR ATT BEHÖVA SKRIVA OM HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG)


Fin Dikt Om Farväl Från Din Katt ...

Gråt inte nu utan lyssna bara:

Vi lämnar dig inte! Inte för en sekund lämnar vi dig!

Våra kroppar har lämnat det här jordiska, kattsliga, det är sant. Du tog adjö av min varma tass, min svala nos och min spinnande kropp med de skimrande ögonen. Du kan inte bära mig i famnen längre. Kanske har du till och med grävt en liten grav som ska rymma de fysiska resterna av min lilla kropp. Eller kanske vet du inte ens, men anar, att jag lämnat detta liv hos dig…

Men inne i dig kommer jag alltid att finnas. I din hjärna och i ditt hjärta, och i din hud, dina ögon och dina händer, kommer minnet av mig alltid att finnas kvar!

 

 

Du kommer att vakna mitt i natten av att än en gång ha känt mina tassar gå över täcket och röra vid dig i sömnen. Du kommer att se mig skymta i ögonvrån snett bakom dig, just där skuggan möter ljuset, i ett hörn, eller en vrå. Du kommer att se min svans skymta ute, i ett prång, bakom en buske, över ett staket. Du kommer att höra ljudet av mig lapande vatten där inga vattenskålar längre finns. Och du kommer att höra mitt mjauo, såväl i vakenhet som i sömn, som ett rop någonstans ifrån.

Och det beror på att jag aldrig kommer att gå ifrån dig! Den kärlek du har gett mig, kommer att hålla en gnista av mig kvar! Den kommer alltid att brinna i din närhet, och när du lyfter upp och klappar en annan katt, med dina mjuka händer som smekt mig så kärleksfullt, då kommer varje ömsint beröring att fortplantas också till mig.

Och i den kattens förnöjda ögon kan du se, om du tittar noga, den där lilla lågan som en gång var jag. Hos varje katt du möter, och kanske hos en ny katt som kommer att dela sitt liv med dig, kommer du att se den där glimten av det Eviga Livets Katt, där jag är nu.

Någonstans i alltets gåta finns minnets ekon, som kan låta dig behålla allt det fina och det svåra vi upplevde tillsammans. Men där finns också sången som jag spinner för dig, och som aldrig kommer att tystna. Om du lyssnar noga, kommer du att kunna höra den precis när du vill, kärlekens sång från din älskade katt, som älskar dig tillbaka.

Ibland, just när du är precis i det där skimrande ljuset precis mitt emellan vakenhet och drömsömn kommer du att välbekant känna min speciella nosbuff stryka över din kind, som en änglavinge, känna en kattstor tyngd trampa sig tillrätta på armen! Och tro mig, just då är jag där hos dig!


Himlens Finaste ...


Älskade, älskade lilla Mina ...
Jag trodde att du alltid skulle finnas, du var lika självklar i livet som att andas ...

TACK gumman för att vi fick låna dig en liten stund på jorden, en liten stund som betydde så mycket ...

Du Är Speciell ...
ÄLSKAR DIG ...

12/3 - 1994
18/10 - 2010

... vad det gör o n t ...





Just For Tonight Darling ....


Hektiskt Dag ... Och nu är jag SLUT, men bara för idag =)

... SNÄLLA LÅT LINNEA SOVA HELA NATTEN, eller i alla fall ett par timmar ...
Linnea har varit grinig hela dagen till och från, jag har försökt hålla god min och pysslat med henne varvat med att mata/byta på/leka och busa med Anton.
Vi har varit ute en sväng också, alla tre ...

Har insett att ett barn var en sak, men två barn - det var måånga barn!
Fattar INTE varför jag klagade när jag "bara" hade Anton.
(Och han som var världens lättsammaste dessutom. Fy mig! Och rätt åt mig också kanske, nu fick jag så att jag teg ...)

GÄSP JAG ÄR K O K T. Men jag kommer orka, jag är ju mamma och det sitter i generna ;-)
Jag kommer att orka - men inte mer ikväll. Så nu väntar soffan och Toy Story 3 + massor av fika!

Och nedräkningen tills Esa kommer hem börjar nu också ;-)
Såna här dagar längtar jag ärligt talat mer efter hans hjälp än honom som person ... Tills han kommer hem - då är det HAN som gäller och inte hans hjälp ...


Världens SNYGGASTE lillkille =)


Ja det är jag det!!


Anton har ett hundben ...


Och nu gäller det bara att hitta en hund att ge det till ...


Vi prövar med Onny ... Nähä hon ville inte ha det ...


Okej då prövar jag att ge min lilla hund det ... Nä den ville inte heller ha det ...


Vilka tråkmånsar! Då äter jag väl upp det själv då!






Mammas Myspojke ...

Min älskling som har myst ner sig i soffan med både Peppe och Elefanten =)
I morse kollade vi på Toy Story 3 en stund, jag och Anton som satt i min famn ... Hur mysigt som helst och jag blev kär i filmen. Måste se hela i morgon, eller ikväll om jag orkar!





Moses ...

Min tredje unge MOSES. Som blev kvar hos oss trots allt ;-)
Trivs som fisken i vattnet här i sitt nya hem där han kan gå in och ut ...















Elin LINNEA Seittu

I veckan kom papprena, nu är hon också en Seittu =)


Vårt hem (Ute)

Har äntligen lite tillgång till internet (dom hade missat att skicka modemet så antagligen kommer det till veckan :P)

Så jag passar på att lägga ut lite kort som jag tog häromdagen utomhus ...




Huset ...


Ingången och så ser ni ju skogstomten som jag nämnt =)


Finns lite trädgård också ...


Garaget (och det tillhör bara Esa, enligt honom själv då ;-)


Hebren. Blir barnens lekstuga när dom blir större!


Huset sett en bit från skogsstigen ...




Älven och Esas jobb på andra sidan (man ser det röda taket på berget)


En bit upp på skogsstigen ... Längst upp finns det en toppstuga och man kan tydligen se ända till Väja ...
Har inte varit ända längst upp än ...


Titta där titta =) Anton ramlade i mossan och bara flinade med hela ansiktet när jag vände på honom!


Älven från verandan ... Ska fråga om han som äger träden nedanför kan röja lite så får vi bättre utsikt ...



Alla Utom Du ...

FRYSSSER ... Brrr ... Men i morse gjorde jag i alla fall upp en varm, gosig, eldig, starkt brinnande eld =)
Det var 18 grader inne när jag vaknade, men frös ändå! Nu när jag tappat mamma magen och sisådär 11 kilo så går jag runt och fryser hela tiden känns det som ...
Ändå har jag 8 kilo kvar till min original vikt. Jag har INTE bantat, men nu känns det som att det är på tiden eftersom vågen rör sig så saaakta ... Men somsagt var: det är väl inte konstigt eftersom jag inte anstränger mig ELLER.

Igår var Esa och Anton på Öppna förskolan ett par timmar. Då kom en fotograf från Kungsfoto och knäppte kort. Kul! Jag ska beställa hela kort kittet mot Esas vilja, för nog finns det massor av folk som blir glada av ett kort på lill skrutten =)
Om inte annat så är mamma kort tokig ;-) Och faster Carola med för den delen. Vi är nog lika maniska med kameran båda två.

När dom kom hem från Öppnis så for Esa på jobbet, och jag och Anton var ute en stund på våran gård. Hur mysigt som helst. Att kunna gå ut på sin egen tomt utan en massa grannar eller hyreshusgäster till höger å vänster.

Idag så var grabbarna en sväng på Öppna förskolan igen, medan jag och Linnea sötnosan lunchade med Katja. Jag tog upp lillan en sväng där Katja pluggar och charmade sönder några stycken. Man är väl aldrig så populär som när man har en liten bebis haha.
Eller rättare sagt - det är BEBISEN som skiter fullständigt i alla kommentarer, folk som tittar och allt gulligull som är populär!

Träffade några gulliga människor på stan. Kul att få komma ut, se lite folk, befinna sig i en annan miljö än den som innehåller blöjbyten, matning, läggning, passning ...
Hade premiär för klackarna: och det gick bra. Jag snubblade inte en enda gång ;-)

Och kameran: har inte mycket hopp kvar om den. Den blev dyngsur efter sitt bad i diskhon (Anton) Tur i oturen - det var vår gamla kamera, inte den nya. Otur - den var såå bra. Men den på min mobil är lika bra och vi har en jättebra. Får väl skramla ihop pengar till en ny ... Om några år sådär!

Årets första julklapp är snart köpt. Till Esa från mig och barnen. Julklapp och födelsedagspresent i ett. En dyrare leksak ...

Katterna har aldrig varit såhär lyckliga - Kompis är som vanligt ute dygnet runt. Moses och Aska är ute om dagarna och inne om nätterna. Dom måste verkligen älska det här. Skog, natur, uteliv, varmt hem att komma in till om nätterna ...
Känns fint. Kan äntligen ge katterna ett sånt liv varje katt borde få ha. (Inget fel i lägenhetsliv heller, men det ultimata är väl ändå hus och att få gå fritt in och ut!)

Långt inlägg JAG VET. Men vi är utan internet eftersom vårat trådlösa inte kommit än, så vore det inte för snällaste KENT och hans trådlösa så skulle vi ha varit utan i flera veckor ... ... ...
Veckor utan facebook !!! Hur skulle jag klara mig ?! (Skojar. Nästan)


Mammas Snyggaste ♥


Två utslagna Stjärnor efter pappas natt med Linnea ...


Hallå hallå vakna pappa vakna =)



Blivande väggdekorationer!

Liten bildbomb på hjärtat och dom här 6 korten ska Anton faster förstora till 30x40 och ta med sig när hon kommer och hälsar på!
I Finland är det löjligt billigt att förstora kort om man jämför med här i Sverige.
SVÅRT att välja bland alla tusentals kort vi har på Anton, men det här är några favoriter ...

Har många fler favoriter men man kan inte ta alla samtidigt - då skulle man bli Ruinerad haha ;-)





Middagsveckan ...

Den här veckan har vi bjudit på middag tre gånger ...

Tisdag: Mamma, Curt och William. Vi bjöd på Esas köttfärslimpa (han gör en supergod med ost, bacon och grejs) och potatis. Grönsaker fanns i samma form som limpan.
I efterrätt åt vi hallon mousse (bilden nedanför inlägget) med hallon och krossad daim choklad.

Fredag: Kenneth. Vi bjöd på fläskfile inlindad i bacon, med rivna äpplen och sås i form (nytt recept som vi hittat och jättegott) Pome frites och grönsaker.
I efterrätt blev det kaffe/cappuccino, mandelkub och pepparkakor =)

Lördag: Kent och Tuija. Vi bjöd också dom på fläskfile inlindad i bacon med tillbehör, potatis. Lax i ung också.
I efterrätt åt vi den Godaste kladdkakan jag någonsin smakat med vispgrädde.

Hallon mousse med hallon och krossad daim

Rekommenderas!

Den här vackra höst buketten fick vi från Kent och Tuija. Tack ♥





Insomnium - Medeia


Hemma på Våran Gård ...

- Esa staplar ved på gården. Anton är ute och leker bredvid, han har hink spade och sin stora lastbil. Klädd i regnkläderna som han fick från mormor och morfar (och guld värt eftersom han fick för sig att bada i en vattenfylld balja som var full av regnvatten!)

Jag är inne, pysslar lite med hemmet varvat med att mata/byta på/gosa med lillan.
Tittar ut genom den stora rena sovrums fönstret med jämna mellanrum för att se vad grabbarna gör.

Ute är det grått och halvrått, men träden runt omkring lyser upp med sina vackra färger. Och det bästa är att vi har skogstomt! Som jag har längtat efter att få vandra i skogen vackra höstdagar som varit betydligt soligare än den här. Och nu behöver jag bara ta på mig skorna, kliva ut genom dörren och gå ut på bakgården som bara är skog ...

Jag är LYCKLIG ...

Beskrivningen av dagen blev nästan som några rader ur en novell =)




Hallen


Ljusstakar


Nu ska vi gå ut och stapla ved på våran gård!


Och vi ska ha det roligt också =)






Billigt och Bra ...

Har inte tid att ladda över några kort från kameran, så visar några nyinköpta produkter som jag tycker funkar bra. I vanliga fall köper jag Leave in produkter från frissan, även schampon och inpackningar, men nu när det är lite magert i plånboken köpte jag dom här ...
Annars så tycker jag att det är värt att köpa från frisören och betala lite mer (men finns billiga bra produkter där med) dessutom så är det ofta drygare och räcker läänge. Har ett Redken schampo som jag alltid köper nytt och ser till att ha, och det räcker lite över ett år (och mitt hår är tunnare än vad det kunde ha varit men ändå ganska tjockt och räcker ungefär till midjan om man plattångar det) Så 360 spänn om året för ett schampo är inte alls mycket och en riktig investering ;-)

Sköljes inte ur. Håret blir verkligen mjukt. 50 :-) kr

Ny hårspray. Doftar sött och gott, nästan som någon sorts godis parfym. Håret blev glansigare. 50 :-) kr
Billig och bra hårinpackning, står att det är både balsam och inpackning med kräver bara en 1 minut i håret för dom snabba duscharna ... 31 :-) kr tror jag att den kostade


Ska köpa. Har den men inte den här nya som innehöll både mjölk och aha syra. Tror den endast gick på 89 :-) kr. Jag tycker att den är riktigt bra!

Annars då?
TRÖTT MEN SÅÅ LYCKLIG =D



Vill Ha ...

När jag "vill ha" något så betyder det egentligen "SKA ha" ... Och vill jag ha nåt, då köper jag det förr eller senare ;-)

Zooma

Till vardagsrummet



I något fönster


VÄNNA Spegel röd Bredd: 40 cm Höjd: 120 cm

Spegel (speglar vill jag väl ha överallt haha)

VÄNNA Spegel svart Diameter: 80 cm

Lite läcker spegel


HEMNES Vägg-/ ramphylla svartbrun Bredd: 149 cm Djup: 37 cm Höjd: 34 cm Max. belastning: 45 kg
Snygg vägghylla och passar perfekt i tex vardagsrummet vars lister också är svartbruna!


RAMVIK Soffbord svartbrun Längd: 120 cm Bredd: 58 cm Höjd: 40 cm
Snyggt soffbord, matchar också listerna men inte soffan ...



KAN TILLÄGGAS ATT JAG BRUKAR KÖPA DET JAG VILL HA, MEN MED TANKE PÅ MIN EKONOMI SÅ LÄR DET DRÖJA ETT TAG INNAN JAG KÖPER DET SOM KOSTAR MEST ;-)

(Hmm, hoppas vi inte pratar ÅR nu ...)


Hem Ljuva Hem ...

Lite kort från vårt hem som just nu befinner sig i en inflyttnings process, dvs. allt står inte där det ska, det är flyttkartonger och sånt lite överallt, en hel del fattas eller behöver köpas nytt ...
Men ändock - DET ÄR VÅRAT HEM ♥


Köket. Hallen i bakgrunden där spegeln hänger ...


Matplatsen


Vardagsrummet. Vårt sovrum skymtar man bakom den öppna dörren.
Teven ska upp på väggen och så småningom bytas ut mot en större ...
Datorn och slutstegen ska inte stå på skänken ...


Soffan.
Vardagsrums bordet ska bytas ut så fort pengar finns (och vet redan vilket jag vill köpa då)

Fler bilder kommer när vi fixat i ordning lite. Men känner redan nu att jag verkligen ÄLSKAR det här stället, och det här var verkligen menat för oss.
Skrev ju det förut i ett tidigare inlägg - att vårt drömhus finns någonstans därute och väntar på oss. Och här var det!







I mormor & morfars underbara trädgård ...

Inte vårat hus men har knäppt en hel hög med underbara kort från mamma och Curts trädgård som jag måste dela med mig av ...
Huset ...


Lillhusse och gumman som på dom följande bilderna också ...



































LOve LiFE

Herreguud vad mycket kläder mina barn har - när har DOM haft tid och råd att köpa allt ???
Sådan mor - sådana barn eller hur ÄLSKLINGS ESA ;-)

Idag har Esa och Anton varit på Öppna förskolan ett par timmar. Och jag har packat upp det mesta av köksgrejerna, plus vikt och hängt upp kläder i garderoberna.


I morgon
ska vi på soc. för att skriva på papprena om delad vårdnad, och först då blir Linnea en Seittu. Knepigt för vi har redan skickat in till skatteverket att hon ska heta Linnea Seittu, men tydligen så måste vi ha delad vårdnad först.

Vi får teve kanalerna installerade.

Mormor, morfar och Wille kommer på middag (roligaste grejen i morgon!! =) Anton nämner ju mormor flera gånger per dag ... Tur att vi bor nära varandra ändå, är väl drygt 4 mil mellan ...



Det är tisdag ... Nädå, vi ska väl fortsätta att packa upp bara.


Mys frukost ...


Pappi & en utslagen Linnea ...


















Jag är KÄR !!!

Jag är sååå kär i vårt hus så ni fattar inte =)

Vi har inte fått internet än, men våran super snälla granne kom över ikväll och lånade ut sitt trådlösa. Taaack!!

Både igår och idag så var Bea barnvakt åt Anton ett par timmar så att vi skulle få packa upp i lugn och ro. Tänk vilken lyx att ha en kompis som jag litar till 101 % på, som Anton tycker jättemycket om och som tackar för att hon får "låna" honom och vill göra det när hon kan!
Ja, jag har många fina och hjälpsamma människor i mitt liv idag, Bea och Sara är två av dom. Ovärdeligt!

Vi har fått upp mitt älskade köksbord, sängen och lite köksporslin ... Vi tar det viktigaste först, och när man är en trött småbarns förälder som har en nyfiken 1½ åring som springer omkring så kan man inte förvänta sig att få ordning på en gång.
Accepterar man det faktumet + det att våran lilla dotter gör sin söta stämma hörd emellanåt, så tar vi det med ro ändå.
En önskan är ju att hinna klart tills Esa börjar jobba igen om en vecka.

Finns en hel del saker som vi vill ha nytt, soffbord och ny kökslampa tex, men en del i det mysiga med hus är ju att få "bygga upp" sitt drömboende under flera års tid, och skapa det perfekta hemmet för oss.
En sak i taget när plånboken tillåter ...
För det skulle inte vara roligt att få allt man ville på en gång - vad skulle man då sträva efter? (Fast lite fetare plånböcker skulle vi ju knappast tacka nej till)

Jaja, Puss och Kram från en trött lycklig hes Klockestrand bo =D


Mitt (vårat) fina köksbord som jag alltid har velat ha ...
I köket. Men ska ta bättre bilder sen så att jag får med hela köket med sina stora härliga fönster. Älskar ljusa hem med många fönster!


Och ett härligt kort på Älsklings pojken =) ♥



Min Prinsessa ...


Världens vackraste lilla skatt ♥ Love you

I morgon ...

Så flyttar VI IN I HUSET =)

Håller på att packa, tvätta och städa undan för fullt nu medans barnen sover (men nu hör jag hur lillan börjar vakna till liv) ...



LÄNGTAR ...


Älskar älskar älskar dig ...


Soilwork - Nerve ...


Linnea 1 månad idag ...

1 månad sen du om och förgyllde vårt liv, älskade lilla ängel ♥


Grattis Bea!

GRATTIS älskade Beatrice på födelsedagen!




Blaha det är en sån dag ida ...

Det känns som att jag har varit på bristningsgränsen i flera dagar nu ... Men skitsamma.

Idag får vi tillgång till huset, men vet inte om jag och barnen flyttar in idag eller morgon. Känner mig inte sådär jättesugen på att vara där bland flyttkartonger och fan, och ingenting som är i ordningsställt med två små barn och en gubbe som blir grinig såfort vi flyttar pga av oredan.

Man kan inte vara på topp jämt ... Och jag tar tillbaka att jag inte skulle fixa barnen utan Esa - eftersom det är precis det jag gör dygnen när han är borta! Ofta är det ju från eftermiddagen till morgonen dagen efter, men har man ett barn som är vaken om dagarna och sover på nätterna - medans minsta sover på dagarna och är vaken om nätterna - då blir det långa timmar känns det som ...


Äh låt mig vara ... ♥

Och NEJ jag är inte otacksam bara för att jag känner mig ... knäckt ... emellanåt ... Jag är bara mänsklig. Och jag har inte hur mycket energi som helst, och det känns när jag inte fått sova ordenligt på en månad nu ... Jag har blivit galen för mindre.



Tittar efter tåget ...

Jajajajajajajajaja nu ska jag dricka chockochino och invänta att min älskade lilla dotter vaknar. Har just lagt min älskling Anton och det slår sällan fel att hon vaknar när han lagt sig. Dubbla shift ni vet, dom bara byter av varandra ;-)







RSS 2.0